Bilute de Rafaelo

Margarina si zaharul pudra se pun intr-un vas pe foc si se amesteca pana se topeste margarina. Se da deoparte, se adauga 150 g nuca de cocos, laptele

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g margarina
  • 200 g nuca de cocos
  • 200 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • alune pentru interior

Mod de preparare

Margarina si zaharul pudra se pun intr-un vas pe foc si se amesteca pana se topeste margarina. Se da deoparte, se adauga 150 g nuca de cocos, laptele praf si zeama de lamaie.

Dupa racire se fac bilute din compozitie, se pune cate o aluna in mijloc si se tavalesc prin restul de nuca de cocos.


Se servesc dupa ce au stat circa 2 ore la rece.

Alte retete recomandate:

Chec cu portocale

Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...

Piure de cartofi cu spanac si leurda

Din categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...

Hummus cu leurda si lipii de casa

Pentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
ReteteCulinare.RO

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta