Bilute cu cocos

Fulgi de cocos pentru décor Amestecam bine untul cu zaharul, vanilia, adaugam cocosul, piscoturile, praful de cacao, gemul si romul. Formam bilute

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pachet de piscoturi macinate
  • 5 dkg unt
  • 3 dkg zahar pudra
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 5 dkg fulgi de cocos
  • 2-3 linguri gem de caise
  • 2 linguri praf de cacao
  • ½ dl rom

Mod de preparare

Fulgi de cocos pentru décor

Amestecam bine untul cu zaharul, vanilia, adaugam cocosul, piscoturile, praful de cacao, gemul si romul. Formam bilute cu degetele umezite si le rulam in fulgi de cocos.
Alte retete recomandate

Diplomat

Tarta

Placinta mere

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu branza la cuptor

de trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)

Paste cu branza la cuptor
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide