Bezele cu frisca si crema de ciocolata

Albusurile se bat spuma cu zaharul si se toarna apoi cu ajutorul unei hartii, fasii de circa 10 cm lungime si 2 cm latime. Se introduce tava in cupto

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 6 linguri de zahar
  • 100 gr ciocolata
  • 500 gr crema de cacao
  • 150 gr miez de nuca

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu zaharul si se toarna apoi cu ajutorul unei hartii, fasii de circa 10 cm lungime si 2 cm latime. Se introduce tava in cuptorul incins, la foc mic si se lasa la copt cu usa intredeschisa. Bezelele astfel formate, se umplu cu crema de cacao, in care s-a amestecat ciocolata, topita in bain-marie si nuca prajita si zdrobita. Se unesc doua cate doua bezelele si se orneaza cu frisca batuta si ciocolata rasa.


Se servesc imediat.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu Prajitura snikers Lapte de pasare

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors