Se amesteca intr-un vas albusurile cu esenta de cafea, zaharul pudra, untul si putina sare. Se bate compozitia cu un tel timp de 5 minute si apoi se p
Se amesteca intr-un vas albusurile cu esenta de cafea, zaharul pudra, untul si putina sare. Se bate compozitia cu un tel timp de 5 minute si apoi se pune pe baie de aburi si se bate in continuare pana cand rezulta o compozitie consistenta. Se pun mici gramajoare din compozitie intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie alba, cu ajutorul unui cornet sau cu o lingurita. Se lasa intre gramajoare un spatiu de 1 cm. Se introduce tava in cuptorul incins, fara foc si se lasa tava pana la racirea cuptorului.
Se servesc bezelele dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Turta dulce
Ciocolata de casa
Pastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...
Paste integrale cu legume