Se pune la fiert o jumatate de pahar de apa. Cand clocoteste, se adauga cafeaua, se lasa sa fiarba, la foc mic, timp de 5 minute, dupa care se filtrea
Se pune la fiert o jumatate de pahar de apa. Cand clocoteste, se adauga cafeaua, se lasa sa fiarba, la foc mic, timp de 5 minute, dupa care se filtreaza. Intr-o oala, se pune cafeaua, se adauga ciocolata taiata bucatele mici si se incalzeste, la foc mic, pana cand se topeste ciocolata. Se lasa la racit. Se bate frisca si se adauga peste ciocolata. Separat, se bat spuma albusurile, se adauga zaharul. Se combina cele doua compozitii (se incorporeaza treptat, cu ajutorul unei spatule). Amestecul obtinut se toarna in forme de inox sau paharele de tuica si se dau la frigider, cel putin 3 ore, inainte de a fi servite.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Chec pufos
Galuste cu prune
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post