Baiadera

Se face siropul de zahar, se adauga margarina pentru a se topi si ea (la foc mediu spre mic). Se adauga apoi totul, mai putin ciocolata. Se toarna com

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr nuci macinate
  • 300 gr biscuiti macinati
  • 1 margarina de 200 gr
  • 1/2 kg zahar topit cu putina apa (sirop)
  • 1 ciocolata cu lapte

Mod de preparare

Se face siropul de zahar, se adauga margarina pentru a se topi si ea (la foc mediu spre mic). Se adauga apoi totul, mai putin ciocolata. Se toarna compozitia in tava apoi se toarna ciocolata topita deasupra. Se lasa la frigider cateva ore apoi se taie baghete mici.
Se servesc reci.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri cu crema de vanilie

Azi va propun un desert simplu si rapid , acum ca bebelusa ma solicita la maxim si nu prea am timp de stat in bucatarie....

Rulouri cu crema de vanilie
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide