Se amesteca untul cu zaharul, zaharul vanilat, mierea, laptele, intr-un vas, la bain marie. Se lasa apoi la racit, dupa care se adauga faina, amestec
Se amesteca untul cu zaharul, zaharul vanilat, mierea, laptele, intr-un vas, la bain marie. Se lasa apoi la racit, dupa care se adauga faina, amesteca cu cacaua, scortisoara, prafuld e copt si esenta de migdale. Se amesteca bine ingredientele pana se obtine un aluat omogen, care se lasa la rece 15 minute. Se formeaza din acest aluat un oval mare, care se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit, apoi se lasa la racit. Separat se amesteca zaharul pudra impreuna cu nucile macinate si apa. Se repartizeaza amestecul pe partea de deasupra a trupului copt, lasand libera zona capului.
Se bate frisca si se pune din loc in loc cate o floricica alba de
frisca. Se deseneaza ochii, nasul si gura. Se topeste ciocolata, se
inmoaie sticksurile in ea, apoi se infing din loc in loc in trupul
ariciului, in florile de frisca. Din restul de ciocolata ramasa se fac
peste frisca ochisorii. Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu visine Prajitura cu gem Prajitura snikers
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post