• puneti intr-un bol faina, zaharul brun, nucile macinate, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si nucsoara rasa• amestecati intr-un
• puneti intr-un bol faina, zaharul brun, nucile macinate, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si nucsoara rasa
• amestecati intr-un alt bol ouale batute cu uleiul si un praf de sare, adaugati morcovii rasi si ghimbirul ras, sucul si coaja rasa de portocale
• puneti apoi amestecul uscat peste cel umed si omogenizati bine compozitia cu o spatula
• tapetati vasul termorezistent al slow cooker-ului Crock Pot 4.7 L Digital cu hartie de copt si turnati compozitia
• setati aparatul slow cooker CrockPot 4.7 L Digital pe modul de gatire Low si timpul de 2 ore
• sfat: o data la 30 de minute ar fi bine sa stergeti capacul pe interior de aburii formati si sa rotiti si vasul in aparat, pentru o coacere uniforma
• cand programul s-a terminat scoateti cu grija prajitura, cu tot cu hartia de copt si lasati-l la racit pe un gratar
• inainte de servire puteti sa o pudrati cu zahar pudra
Savurati!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post