Prajitura de post cu malai si ananas este o prajitura delicioasa ce are la baza reteta prajiturii cu malai, dar care e imbunatatita cu fructe de ananas si stafide. Nu este deloc greu de preparat dar este incredibil de delicioasa.
Zaharul il amestecam cu margarina topita si batem pana se omogenizeaza totul.
Separat amestecăm fainile (cea de grau cu cea de porumb), cu sarea si cu praful de copt.
Incorporam totul apoi adaugam iaurtul de post si omogenizam foarte, foarte bine. Puteti folosi si lapte de cocos in locul iaurtului, prajitura noastra de post va capata o aroma exotica. Adaugati si stafidele hidratate si omogenizati.
Tapetam o tava cu hartie de copt sau o ungem cu ulei si tapetăm cu faina, si turnam continutul.
Tava pentru cantitatea asta este de cam 30 pe 40 cm. Scurgem rondelele de ananas din compot, si le asezam frumos deasupra, dupa care dam prajitura la cuptor pana devine aurie.
Prajitura de post cu malai si ananas se serveste felii dupa ce s-a racit.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post