Prajitura Branzolino

1. Mixeaza bine branza de vaci cu smantana pana obtii o crema fina. 2. Adauga zaharul, un praf de sare si cateva picaturi de esenta de vanilie. 3. Dup

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • 2 linguri cu zahar
  • 1 lingura cu gris
  • 1 ou
  • 75 g smantana

Mod de preparare

1. Mixeaza bine branza de vaci cu smantana pana obtii o crema fina.

2. Adauga zaharul, un praf de sare si cateva picaturi de esenta de vanilie.

3. Dupa ce s-au incorporat, pune oul batut si grisul.

4. Toarna compozitia astfel obtinuta intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina.

5. Lasa la cuptor la foc moderat cam 30-40 de minute, pana capata o usoara crusta aurie.

6. Decoreaza prajitura cu felii de caise sau piersici din compot.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors