Popcorn Caramel este un fel delicios de a pregati popcornul. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de seminte de porumb si zahar.
Se pune oala pe foc si cand e fierbinte se adauga ulei. Se pun semintele de porumb si se acopera cu capac.
Din cand in cand se scutura oala. Dupa ce nu se mai aud pocnituri se scoate popcornul si se repeta procesul.
Dupa ce e gata tot popcornul, se adauga 3 linguri de zahar in oala si se topeste.
Cand devine maroniu (aveti grija sa nu-l ardeti) se ia de pe foc si se umple oala trei sferturi cu popcorn.
Se presara si niste zahar vanilat.
Se amesteca bine ca sa ajunga peste tot si se pun in bol.
Popcorn caramel se serveste ca si gustare.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala