• introduceti caramelele in slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual Red• mixati bananele si adaugati-le peste caramele, impreuna
• introduceti caramelele in slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual Red
• mixati bananele si adaugati-le peste caramele, impreuna cu untul de arahide si scortisoara si setati pe modul de gatire High
• amestecati din jumatate in jumatate de ora, pentru a evita lipirea compozitiei de baza vasului de ceramica. Dupa cca 2 ore ar trebui ca acestea sa fie topite, iar compozitia sa fie uniforma
• zdrobiti biscuitii in blender si adaugati-i in compozitie impreuna cu merele tocate cuburi in prealabil
• dupa 2h:30 min, scoateti vasul si lasati compozitia la racit
• intindeti putina faina pe blatul de lucru si desfaceti foile de placinta (le lasati teanc, una peste alta)
• luati o forma de garnitura si presati pe teancul de foi de placinta, astfel incat sa le taiati in forma dorita
• topiti untul si cu o pensula de silicon ungeti fiecare foaie taiata si prajiti-o intr-o tigaie de teflon, pana se intareste ca un chips
• faceti un teanc de 5 foi, peste care puneti forma de garnitura (sau de biscuiti), urmata de 2 linguri de compozitie
• adaugati alte 5 foi de placinta si alte 2 linguri de compozitie
• repetati procesul pana atingeti inaltimea formei de gatit
• peste ultimul strat de 5 foi de placinta, adaugati frisca si fructe proaspete.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post