Pita cu bunda - Bundas Kenyer

Pentru pita cu bunda se amesteca bine ouale cu laptele, zaharul, zaharul vanilat, laptele si un varf de sare. Se pun feliile de paine si se lasa sa se inmoaie bine.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 4 felii de paine mai vechi
  • 1/2 cup lapte
  • 1 lingura zahar
  • un zahar vanilat
  • ulei sau unt pentru prajit
  • zahar pudra pentru deasupra
  • sirop sau miere pentru deasupra

Mod de preparare

Pentru pita cu bunda se amesteca bine ouale cu laptele, zaharul, zaharul vanilat, laptele si un varf de sare.
Se pun feliile de paine si se lasa sa se inmoaie bine.
Se prajesc in ulei sau unt


Se servesc cu zahar pudra sau sirop.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cu fragi

Ieri am fost la cules de fragi,am facut dulceata si mi-am oprit si pentru un desert rapid.....ce a iesit,a iesit....de gust...

Desert cu fragi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide