Dovleacul se curata de coaja, se da pe razatoare si se pune apoi la fiert. Se strecoara apoi si se opareste in zeama rezultata malaiul, amestecat cu g
Dovleacul se curata de coaja, se da pe razatoare si se pune apoi la fiert. Se strecoara apoi si se opareste in zeama rezultata malaiul, amestecat cu gris si cu zahar. Se adauga apoi dovleacul trecut prin sita, galbenusurile, untul topit, smantana, drojdia dizolvata in lapte caldut, amestecata cu o lingura de faina si una de zahar. Se adauga la final abusurile batute spuma tare. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se introduce in cuptorul incalzit.
Se serveste calda.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Prajituri simple
Turta dulce
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post