Turta dulce pentru Craciun cu aroma ei de scortisoara si nucsoara te ajuta sa simti si mai bine savoarea sarbatorilor de iarna. Pentru acest desert de Craciun se amesteca ingredientele uscate.
Turta dulce pentru Craciun cu aroma ei de scortisoara si nucsoara te ajuta sa simti si mai bine savoarea sarbatorilor de iarna. Pentru acest desert intr-un bol se amesteca ingredientele uscate (faina,bicarbonatul de sodiu, sarea si condimentele).
In alt bol se amesteca untul cu zaharul,apoi se adauga mierea si mai apoi ouale.
Se framanta un aluat de consistenta plastelinei si se da la frigider o ora. Al meu a stat peste noapte.
Se scoate din frigider si se intinde o foaie,pe masa de lucru se presara niste faina mai intai.
Se decupeaza cu formele de biscuiti si se coc in cuptorul preincalzit 8-10 minute,depinde cat de groasa a fost foaia. Se lasa sa se raceasca.
Turta dulce pentru Craciun se poate orna cu glazura sau se poate lasa asa simpla.
Turta dulce pentru Craciun se serveste cu lapte sau cafea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post