Turta dulce cu fulgi de ovaz

Galbenusurile se bat cu mixerul, apoi amestecand continuu se adauga uleiul si mierea. Se adauga fulgii de ovaz, cocosul ras si semintele de susan. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 galbenusuri
  • 200 g miere
  • 100 g fulgi de ovaz
  • 100 g cocos ras
  • 50 g seminte de susan
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Galbenusurile se bat cu mixerul, apoi amestecand continuu se adauga uleiul si mierea. Se adauga fulgii de ovaz, cocosul ras si semintele de susan. Se modeleaza cu mainile umede forme diferite si se coc intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, in cuptorul preincalzit, timp de 12 minute, pana se rumenesc.
Alte retete dulciuri recomandate

Ciocolata de casa

Spuma de capsuni

Tarta cu visine

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura pufoasa cu capsuni

Sunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...

Desert prajitura pufoasa cu capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala