Stelute cu rom

Toate ingredientele pentru aluat se amesteca in robot. Coca rezultata se pune la rece 1 ora. Se intinde aluatul pe masa putin pudrata cu faina si se t

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat: 250 gr. margarina
  • 175 gr. zahar pudra
  • 1 priza sare
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 3 linguri lapte
  • putina esenta de rom
  • 250 gr. faina
  • 50 gr. amidon
  • 1 plic praf de copt
  • Pentru umplut:
  • dulceata de zmeura sau de care doriti
  • Pentru decor:
  • 100 gr. glazura de ciocolata

Mod de preparare

Toate ingredientele pentru aluat se amesteca in robot. Coca rezultata se pune la rece 1 ora. Se intinde aluatul pe masa putin pudrata cu faina si se taie stelute sau alte forme dorite. Se pun in tava cu hartie de copt si se coc 8-10 min la 185 grade. Dupa ce se scot din cuptor se lasa 1 min. sa stea, abia apoi se desprind usor de pe hartie.

Se lipesc apoi cate doua cate doua cu dulceata. Se topeste glazura si se spriteaza peste ele. Se lasa sa se usuce.


Se servesc la ceai.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors