Toate ingredientele pentru aluat se amesteca in robot. Coca rezultata se pune la rece 1 ora. Se intinde aluatul pe masa putin pudrata cu faina si se t
Toate ingredientele pentru aluat se amesteca in robot. Coca rezultata se pune la rece 1 ora. Se intinde aluatul pe masa putin pudrata cu faina si se taie stelute sau alte forme dorite. Se pun in tava cu hartie de copt si se coc 8-10 min la 185 grade. Dupa ce se scot din cuptor se lasa 1 min. sa stea, abia apoi se desprind usor de pe hartie.
Se lipesc apoi cate doua cate doua cu dulceata. Se topeste glazura si se spriteaza peste ele. Se lasa sa se usuce.
Se servesc la ceai.
Astazi am facut o prajiturica de sezon, aducand ca noutate, cel putin pentru mine, stratul de biscuiti in loc de blat. A...
Prajitura turnata cu mere si biscuitiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala