Saratele gustoase, ieftine si usor de preparat

Aceasta reteta de saratele este foarte buna. Pentru prepararea saratelelor avem nevoie de faina, margarina, smantana si cascaval.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • ½ kg faina
  • 250 gr margarina Rama
  • 200 ml lapte
  • 1 linguri de otet
  • 1 lingurita de sare
  • pentru partea de sus:
  • 1 ou sau echivalentul in smantana
  • cascaval ras
  • chimen

Mod de preparare

Aceasta reteta de saratele este foarte buna. Pentru prepararea saratelelor avem nevoie de faina, margarina, smantana si cascaval. Se framanta ingredientele pana se obtine un aluat moale. Daca nu este destul de moale se poate adauga un pic de lapte. Se pune in frigider pentru o noapte. A doua zi se intinde aluatul de grosimea unui deget. Se unge partea de sus cu oul batut (sau smantana) se presara cu cascavalul ras si chimen.


Se servesc reci.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu sfecla rosie si oua

O salata perfecta pentru un inceput racoros de primavera . Este o salata gustoasa si satioasa . 

Salata cu sfecla rosie si oua
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala