Salam de biscuiţi reţetă. Se pune laptele la fiert cu zaharul. Se rup biscuitii in bucati cat mai mici, se adauga trei linguri de cacao si zaharul vanilat. Se toarna laptele fi
Se pune laptele la fiert cu zaharul. Se rup biscuitii in bucati cat mai mici, se adauga trei linguri de cacao si zaharul vanilat. Se toarna laptele fierbinte si se amesteca, astfel incat biscuitii sa se inmoaie. Se topeste ciocolata amaruie intr-un vas la bain-marie cu patru linguri de lapte si se toarna peste biscuiti. Se adauga si alunele macinate si doua linguri de coniac. Ciocolata de menaj se da prin razatoare sau se taie in bucatele si se incorporeaza si ea. Se amesteca bine toata compozitia, si se mai adauga lapte, daca nu este suficient de legata. Pasta de biscuiti se asaza pe o foaie de celofan si se ruleaza. Se pregateste glazura de ciocolata. Se amesteca zaharul pudra cu trei linguri de cacao, se adauga apa si se pune pe foc, amestecand continuu. Cand este gata, se lasa la racit. Se pune salamul de biscuiti pe un platou si se toarna deasupra crema de ciocolata.
Alte retete dulciuri recomandate
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post