Rondele

Rondelele se umplu cu crema si sunt delicioase. Crema se face din unt, zahar si nuci macinate.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de smantana
  • 250 g unt sau grasime
  • 1 ou intreg si un galbenus
  • ½ de pachet de margarina
  • un pachet de praf de copt sau
  • putina drojdie
  • Crema:
  • 200 g unt
  • 200 g zahar si
  • 100 g nuci macinate.

Mod de preparare

Pentru rondele, se face un aluat potrivit si se intinde cu sucitorul, dupa care se fac  rondele care se umplu cu crema. Partea de sus se lasa cu gaura. Crema - 200 g unt, 200 g zahar si 100 g nuci macinate. Dupa ce se umplu fursecurile, se dau prin zahar pudra.


Rondelele se dau prin zahar pudra si se servesc.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala