Renii Mosului din biscuiti cu cacao

Reteta de biscuiti cu cacao se prepara foarte usor si rapid. Nici nu credeai ca poti sa ii transformi in reni, nu-i asa? :) sunt niste biscuiti perfecti pentru Craciun, iar copiii vor fi incantati.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 50 buc.:
  • 400g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 40g cacao
  • 200g zahar pudra
  • 250g unt
  • 2 oua intregi
  • 2 galbenusuri
  • covrigei sarati
  • bomboane de ciocolata rosii

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius, tapeteaza cu hartie pergament o tava pentru copt. Amesteca faina cu cacao si cu praful de copt. Mixeaza bine intul impreuna cu zaharul pudra pana obtii un amestec pufos. Adauga cele doua oua si galbenusurile, amestecand bine dupa fiecare. Apoi cerne faina amestecand usor si lasa aluatul putin sa se odihneasca.

Pune bile mici de aluat pe tava, rupe covrigei in doua si aseaza-i pe post de urechi, si o bomboana rosie de ciocolata in loc de nas, si da fursecurile la cuptor pentru 20 de minute. Lasa sa se raceasca complet, dupa care poti sa le servesti.


Biscuitii cu cacao sunt perfecti pentru Craciun, in asteptarea Mosului.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce