Toate ingredinetele pentru aluat se amesteca cu robotul de bucatarie. Coca rezultata se pune 30 minute la rece. Se intinde apoi aluatul pe planseta in
Toate ingredinetele pentru aluat se amesteca cu robotul de bucatarie. Coca rezultata se pune 30 minute la rece. Se intinde apoi aluatul pe planseta intr-o foaie de 3-4 mm grosime si se taie cercuri cu gura unui pahar sau forma speciala.
Se fac simple sau de 2 feluri(eu am taiat cu ceva mai mic in interior inca un cerculet). Se pun in tava cu hartie de copt si se dau la cuptor 15 min la 180 grade. Cand se raceste se lipesc doua cate doua cu gem la mijloc (gem simplu sau dupa gust amestecat cu 2-3 linguri migdale tocate fin)si apoi se pudreaza cu cacao.
Astazi am facut o prajiturica de sezon, aducand ca noutate, cel putin pentru mine, stratul de biscuiti in loc de blat. A...
Prajitura turnata cu mere si biscuitiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala