Prajiturele cu unt

Se freaca toate ingredientele foarte bine si se lasa la rece 30 min. Se intinde o foaie de grosime potrivita si se taie diferite forme. Se coc 15 min.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • un praf de copt
  • 150 g unt
  • 125 g zahar
  • un ou
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri apa
  • 2 galbenusuri

Mod de preparare

Se freaca toate ingredientele foarte bine si se lasa la rece 30 min. Se intinde o foaie de grosime potrivita si se taie diferite forme. Se coc 15 min.
Se servesc la ceai sau cafea.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie

Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala