Se freaca bine galbenusurile cu zahrul pina se albesc, apoi se adauga picatura cu picatura esenta de cafea si romul, frecind mereu. Se imparte compozi
Se freaca bine galbenusurile cu zahrul pina se albesc, apoi se adauga picatura cu picatura esenta de cafea si romul, frecind mereu. Se imparte compozitia in doua parti; la una se adauga albusurile batute spuma si biscuitii rupti bucatele si se amesteca usor. Pe un platou, se aranjeaza partea cu biscuiti, se netezeste cu un cutit, iar deasupra se toarna partea de compozitie ramasa si care e ca un sodou de cafea. Se ptesara cu grilaj (nuci pralinate), care se prepara astfel: se pun la topit intr-o craticioara, 4 linguri zahar tos cu 1 lingura apa. Cind zaharul este caramel-deschis, se punemiezul de la 10-15 nuci, se amesteca cu caramelul, apoi se rastoarna pe un fund uns cu ulei sau apa (sa se poata desprinde usor). Dupa ce s-au racit se toaca si se presara pe prajitura. Grilajul se prepara dinainte.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post