Prajitura braziliana: Beijinho

Laptele condensat, margarina si fulgii de nuca de cocos se combina intr-un desert brazilian iubit atat de copii cat si de adulti. Intr-o oala se pune laptele si margarina se da la foc mic.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Prajitura braziliana: Beijinho

Ingrediente

  • 400 g lapte condensat
  • 2 linguri margarina
  • 150 g de cocos razuit fin

Mod de preparare

Intr-o oala se pune laptele si margarina se da la foc mic. Cand s-a topit margarina se adauga cocosul mestecand incontinu pana cand incepe sa se desprinda de pe oala. Se da la racit.

Dupa ce sa racit se fac bilute si se dau prin cocos sau zahar colorat. Este un desert de strada ce se serveste in timpul carnavalului de la Rio.


Prajiturile braziliene se pot servi in mici forme de hartie. Se poate manca in acel moment s-au in maxim 5 zile.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri cu lamaie si merisor

Reteta am luat-o de la Timea,am adaugat in plus merisoare,foarte bune au fost! multumesc de reteta>:D

Fursecuri cu lamaie si merisor
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide