Prajitura braziliana: Beijinho

Laptele condensat, margarina si fulgii de nuca de cocos se combina intr-un desert brazilian iubit atat de copii cat si de adulti. Intr-o oala se pune laptele si margarina se da la foc mic.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g lapte condensat
  • 2 linguri margarina
  • 150 g de cocos razuit fin

Mod de preparare

Intr-o oala se pune laptele si margarina se da la foc mic. Cand s-a topit margarina se adauga cocosul mestecand incontinu pana cand incepe sa se desprinda de pe oala. Se da la racit.

Dupa ce sa racit se fac bilute si se dau prin cocos sau zahar colorat. Este un desert de strada ce se serveste in timpul carnavalului de la Rio.


Prajiturile braziliene se pot servi in mici forme de hartie. Se poate manca in acel moment s-au in maxim 5 zile.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors