Se amesteca faina cu drojdia dizolvata in putin lapte, ouale, laptele, sarea si chimenul pisat. Se framanta bine aluatul si se lasa la crescut. Se int
Se amesteca faina cu drojdia dizolvata in putin lapte, ouale, laptele, sarea si chimenul pisat. Se framanta bine aluatul si se lasa la crescut. Se intinde apoi o foaie groasa, se unge cu unt si se impatureste, dupa care se repeta operatie de 3-4 ori, lasand aluatul la rece cate 15-20 de minute, dupa fiecare impachetare. Se intinde apoi aluatul intr-o foaie cu grosimea de 1 cm si se taie cu gura unui pahar rondele. Se ung rondele cu ou batut si se pun la copt, la foc mediu, intr-o tava unsa cu ulei.
Se servesc cu bere sau ceai.
Alte retete:
Ciuperci umplute
Placinta cu mere
Turta dulce
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post