Se sparg ouale, se adauga sarea, zaharul si se amesteca bine, apoi se cerne faina, se amesteca si se toarna treptat laptele (se poate freca cu telul s
Se sparg ouale, se adauga sarea, zaharul si se amesteca bine, apoi se cerne faina, se amesteca si se toarna treptat laptele (se poate freca cu telul sa nu ramana cocoloase). Se mai pun in compozitie 4 linguri de ulei. Se coace in cuptor sau pe vatra.
Placinta se taie in patratele mai mari, se servesc cu gem de caise sau piersici.
Alte retete dulciuri recomandate
Placinta cu mere
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Ca avem o friptura de pui, un peste la gratar sau orice altceva, o garnitura colorata inveseleste automat farfuria. Azi am...
Piure de mazare cu cartofiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala