Piscoturi cu gem

Faina se amesteca impreuna cu untul frecat spuma cu zaharul tos si patru galbenusuri. Se adauga putina sare, albusurile batute spuma tare, 1 lingura d

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr unt
  • 250 gr zahar
  • 4 oua
  • sare
  • zahar vanilat
  • 350 gr faina
  • gem
  • zahar pudra
  • 1 lingura de rom
  • 1 albus batut spuma tare

Mod de preparare

Faina se amesteca impreuna cu untul frecat spuma cu zaharul tos si patru galbenusuri. Se adauga putina sare, albusurile batute spuma tare, 1 lingura de rom si zaharul vanilat. Aluatul obtinut se intinde intr-o foaie groase de jumatate de cm si se taie diferite forme geometrice. Se dau piscoturile formate printr-un albus de ou batut si se pun apoi intr-o tava si se lasa in cuptor, la copt. Dupa ce s0au racit, se lipesc doua cate doua piscoturi cu gem intre ele.
Se servesc pudrate cu zahar.

Alte retete de dulciuri:

Inghetata de ciocolata cu piscoturi de sampanie

Cozonaci

Cornulete cu rahat

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors