Piersici

Se face ourele mici si se coc in tava. Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobesc la mijloc. Faramiturile se amesteca cu 1/2 unt,1/2 gem, apoi s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3oua
  • 1 cana ulei
  • 2 cani zahar
  • 1 praf de copt
  • faina cit cuprinde
  • unt
  • gem

Mod de preparare

Se face ourele mici si se coc in tava.

Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobesc la mijloc.

Faramiturile se amesteca cu 1/2 unt,1/2 gem, apoi se lipesc cite doua.

Se coloreaza si se dau prin zahar tos sau nuca macinata.
Reteta Piersici a fost propusa de Guest_mona_usa

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasa

Aceasta prajitura am gasit-o sub numele de "Blanita mielului" in caietul vechi din care am luat-o, insa am vazut ca...

Prajitura cu aluat razuit, reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala