Pesmeti gustosi

Se amesteca toate elementele, mai putin faina si nucile, o jumatate de ora. Se adauga apoi faina presarindu-se cite putina si nucile taie subtiri. Se

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua intregi
  • 250 gr. zahar
  • o lingura miere
  • coaja de lamiie
  • 250 gr. faina
  • 200 gr. nuci

Mod de preparare

Se amesteca toate elementele, mai putin faina si nucile, o jumatate de ora. Se adauga apoi faina presarindu-se cite putina si nucile taie subtiri. Se toarna compozitia in tava unsa si presarata cu faina, se potriveste cu cutitul sa fie egala peste tot. Se coace la foc potrivit
Se taie calda in bucati

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute din legume

Chiftelute din legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide