Pesmeti economici

Pentru pesmetii economici se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se pune uleiul, zaharul vanilat, doua oua, doua lingurite de otet, praful de copt si sarea.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g faina
  • 3 linguri ulei
  • 100 g zahar vanilat
  • 2 oua
  • 2 lingurite otet
  • ½ pachet praf de copt
  • un praf de sare.

Mod de preparare

Pentru pesmetii economici se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se pune uleiul, zaharul vanilat, doua oua, doua lingurite de otet, praful de copt si sarea. Se face un aluat destul de indesat; se intinde foaia ca de taitei, se taie diferite forme si se coc la foc potrivit.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors