Pesmeti de turta

Pentru pesmetii de turta se freaca untul bine pana devine spumos. Se adauga zaharul, vanilia si ouale.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 160 g unt
  • 210 g faina
  • 100 g migdale
  • 280 g zahar
  • 4 oua
  • vanilie

Mod de preparare

Pentru pesmetii de turta se freaca untul bine pana devine spumos. Se adauga zaharul, vanilia si ouale intregi unul cate unul, dupa care se freaca bine timp de 25 de minute, se adauga faina si se amesteca usor. Formele se ung cu unt, apoi se presara deasupra migdale si se coc la foc potrivit. Se intinde o foaie care se taie cu forma sau cu un paharel.


Pesmetii de turta se pot servi la ceai.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors