Pesmeciori pentru ceai

Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile, dupa care se adauga zaharul vanilat si faina. Se obtine o coca potrivit de moale, din care se intinde o f

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 100 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 280 g faina
  • 1 pachetel zahar vanilat

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul si galbenusurile, dupa care se adauga zaharul vanilat si faina. Se obtine o coca potrivit de moale, din care se intinde o foaie groasa de aproximativ 0,5 cm care se taie cu paharul. Se coc pesmeciorii pe tava neunsa, la foc iute, 15-20 minute.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors