Se bate spuma untul moale cu zaharul pudra, se adauga albusul si esenta , se bate pina devine o crema pufoasa. Se adauga faina cu incetul mestecand pi
Se bate spuma untul moale cu zaharul pudra, se adauga albusul si esenta , se bate pina devine o crema pufoasa.
Se adauga faina cu incetul mestecand pina totul se omogenizeaza.
se pune aluatul 1 ora in frigider.
Pe o tava tapetata cu hartie de copt se fac bile mici cat un bob de strugure mai mare.
Cu o furculita imuiata in faina se apasa pe fiecare bila.
Se coc in cuptor incalzit la 180 grade 12-15 minute, pana devin aurii.
Pofta buna!
Reteta Nasturasi a fost propusa de judy pe forum culinar.ro
Alte retete de biscuiti gasiti aici:
Biscuiti, Walnut caramel bar cookies,
Biscuiti Cangur,
Biscuiti bicolori
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios