Muffins Mozart

Se incinge cuptorul la 190 de grade (sau 175 de grade, pentru cele ventilate) si se pregateste forma. Faina se amesteca cu praful de copt si se lasa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 12 bomboane Mozart
  • 250 grame faina
  • un pachet praf de copt
  • un ou
  • 120 de grame de zahar
  • 80 ml ulei
  • 300 ml lapte batut

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 190 de grade (sau 175 de grade, pentru cele ventilate) si se pregateste forma. Faina se amesteca cu praful de copt si se lasa deoparte; se amesteca oul cu uleiul.

Peste faina am adaugat laptele (eu am pus in lapte si putin zahar), apoi oul cu ulei si gata! Compozitia se pune in forme pina la jumatate, apoi bomboana Mozart, deasupra careia se toarna restul de compozitie. Se da imediat forma la cuptor pentru 30 de minute (nu trebuie deschisa usa cuptorului vreo 20 de minute)

Dupa ce sunt gata, se mai lasa in forme 5-10 minute, apoi se scot.

Am turnat peste ele glazura de ciocolata cu unt si le-am tavalit bine prin cocos.

Pofta buna!

Reteta Muffins Mozart a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum culinar.ro

Alte retete cu bomboane gasiti aici:

Bomboane raffaello,

Tort de branza cu Raffaello,

Bomboane de martzipan

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura pufoasa cu capsuni

Sunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...

Desert prajitura pufoasa cu capsuni
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala