Se amesteca faina cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, un praf de sare si smantana. Se framanta bine iar apoi se adauga putin rom si se amesteca bine.
Se amesteca faina cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, un praf de sare si smantana. Se framanta bine iar apoi se adauga putin rom si se amesteca bine. Se imparte aluatul obtinut in doua bucati si se intinde cate o foaie din fiecare bucata. Se taie cu ruleta bucatele dreptunghiulare si se face cate o mica taietura in mijloc. Se pun bucatile apoi la copt in ulei fierbinte si apoi se scot, sa se raceasca.
Se servesc pudrate cu zahar pudra.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala