Se face un aluat ca pentru taitei, elastic sa fie usor de intins. Se intinde o foaie subtire aproape ca pentru taitei. Se fac decupeaza si se fac minc
Se face un aluat ca pentru taitei, elastic sa fie usor de intins.
Se intinde o foaie subtire aproape ca pentru taitei.
Se fac decupeaza si se fac minciunele ca in imagine.
S prajesc repede. Se pun in ulei 5-6 minciunele deodata.
Se dau cu zahar pudra.
Ies vreo 120 de minciunele.
Pofta buna!
Reteta Minciunele a fost propusa de judy pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Fursecuri simple cu miere si nuci,
Fursecuri simple, cu nuca,
Cele mai simple fursecuri
O salata perfecta pentru un inceput racoros de primavera . Este o salata gustoasa si satioasa .
Salata cu sfecla rosie si ouaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala