Zaharul se amesteca impreuna cu zaharul vanilat, cu ouale si se lasa la ingrosat putin. Se da amestecul deoparte, de pe foc si se adauga faina, untul
Zaharul se amesteca impreuna cu zaharul vanilat, cu ouale si se lasa la ingrosat putin. Se da amestecul deoparte, de pe foc si se adauga faina, untul topit si stafidele. Se amesteca totul pana se obtine un aluat moale. Acesta se pune in forme mici si se da la cuptor, unde se lasa la copt.
Se servesc madlenele pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Ciocolata de casa Cornulete cu rahat
Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa Această prajiturică o folosesc si la Paște in loc de pasca...
Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala