1. Intr-un castron se amesteca faina, z.v, zaharul, ciocolata rasa, cafeaua solubila, praful de cacao si scortisoara. 2. Se adauga oul, lichiorul si u
1. Intr-un castron se amesteca faina, z.v, zaharul, ciocolata rasa, cafeaua solubila, praful de cacao si scortisoara.
2. Se adauga oul, lichiorul si untul.
3. Coca obtinuta tb sa fie potrivita, dc este prea moale adaugati putina faina, eu am mai pus putin.
4. Aluatul se framanta rapid, se infasoara in folie transparenta si se da 30 de min la frigider.
5. Pe planseta tapetata cu faina se intinde o foaie de 3 mm se decupeaza din ea inimioare sau alte formese asaza pe tavi tapetate cu hartie de copt.
6. Se bate albusul cu zahar si cu nessul pana cand straluceste bezeaua si telul lasa tepi. Se pune bezeaua peste blat si deasupra se decoreaza cu bucati de caise confiate.
7. Se coc 10-12 min. Daca vreti ca fursecul sa fie mai crocant lasati 12 min... daca vreti fursecul mai fraged si bezeaua umeda lasati 8 min.
8. Se pudreaza cu cacao.
Pofta buna!
Reteta Inimioare a fost propusa de diamond pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post