Inimioare cu fructe de padure sunt un desert ideal pentru ziua indragostitilor sau orice alt eveniment special. Reteta de fursecuri este simpla. Pentru a pregati Inimioare cu fructe de padure aveti nevoie de friucte de padure, nuca de cocos, zahar, faina
Fructele de padure dezghetate si apoi scurse le-am pus intr-un blender, si dupa cateva pulsatii am obtinut un piure de fructe cu seminte cu tot. Am pus compozitia intr-o sita sa se strecoare de seminte si am obtinut cateva linguri de piure fin.
Intr-un castron am amestecat untul, zaharul si zaharul vanilat, pana am obtinut o crema pufoasa, la aceasta crema am adaugat piureul obtinut mai devreme.
Am adaugat faina amestecata cu amidonul si sarea. Compozitia formata am strans-o intr-o mingiuta pe care am dat-o la frigider pentru o ora. Am scos aluatul de la frigider si din el am decupat inimioare pe care le-am pus in tava de copt. Inimioarele le-am dat la cuptor pentru 15 minute, nu trebuie sa se rumeneasca!
Am topit ciocolata alba si am trecut suprafata lor prin ciocolata, apoi imediat le-am dat prin nuca de cocos de culoare rosie. Inimioarele cu fructe de padure se lasa o ora ca sa se intareasca ciocolata.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post