Gris pane

Grisul se fierbe in lapte cu zahar vanilat, sare si zahar. Compozitia se niveleaza pe o suprafata neteda, sa aiba 1 cm grosime. Se lasa la racit, se t

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ l lapte
  • 8 linguri gris
  • 1 pachet zahar vanilat
  • zahar dupa gust
  • un praf de sare
  • putina faina
  • un ou
  • ulei

Mod de preparare

Grisul se fierbe in lapte cu zahar vanilat, sare si zahar. Compozitia se niveleaza pe o suprafata neteda, sa aiba 1 cm grosime. Se lasa la racit, se taie in patrate care se tavalesc prin faina si ou batut si se rumenesc in ulei.
Se poate servi cu mere, marmelada fierbinte, scortisoara, iar ca fel de mancare de sine statator este un desert delicios.

Alte retete dulciuri recomandate

Ciocolata de casa

Spuma de capsuni

Tarta cu visine

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu sfecla rosie si oua

O salata perfecta pentru un inceput racoros de primavera . Este o salata gustoasa si satioasa . 

Salata cu sfecla rosie si oua
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala