Se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie razuita si margarina. Se adaga faina, praful de copt, laptele si, cu foarte mare
Se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie razuita si margarina. Se adaga faina, praful de copt, laptele si, cu foarte mare grija, albusurile batute spuma. Eu, personal, obisnuiesc sa adaug si jumatate de lingurita de scortisoara macinata pentru un plus de gust. Desigur, asta depinde cu ce vreti sa le ungeti. Aluatul se toarna in forme speciale si se coace la cuptor.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu visine
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Ca avem o friptura de pui, un peste la gratar sau orice altceva, o garnitura colorata inveseleste automat farfuria. Azi am...
Piure de mazare cu cartofiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala