Spumam untul cu zaharul, adaugam oul si amestecam bine. Adaugam faina amestecata cu sarea si coaja de lamaie. Turnam si concentratul din lamai si lasa
Spumam untul cu zaharul, adaugam oul si amestecam bine. Adaugam faina amestecata cu sarea si coaja de lamaie. Turnam si concentratul din lamai si lasam 2h la frigider. Preparam royal icingul de lamaie, acoperim si lasam la temperatura camerei. Pe masa presarata cu faina, intindem aluatul in foaie de 0,3 cm grosime si taiem discuri de 7,5 cm diametru. Le asezam in tava unsa si le ungem cu oul batut. Aranjam sticks-urile de jur imprejurul fursecurilor, sa cream razele; presam usor. Coacem 10 minute, sau pana se maronesc usor, la 175 gradeC. Racim complet pe gratar. Adaugam colorant icingului, punem jumatate din icing intr-o punga, taiem un coltisor si trasam un cerc subtire de-a lungul fiecarui fursec, pe partea care a fost in tava, dedesubt (le intoarcem). Adaugam apa in icing, cate 1 lg o data, pana ajungem la o consistent curgatoare. Punem icing, cu lingurita, in centrul fiecarui fursec si intindem, fara sa depasim linia de margine. Decoram cu jeleuri, ca in foto si lasam 1h, sau pana se usuca. Royal icing lemonade: Bateti ingredientele la viteza maxima, pana se omogenizeaza. Cookie glaze: Combinati zaharul cu laptele, adaugand cate o lingura de lapte o data, pana obtinem o glazura care curge, insa consistenta.
Reteta Fursecuri- Soare arzator a fost propusa de PaulaM Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post