Fursecuri simple cu miere si nuci

Se bat cu telul cele 3 albusuri la fel ca pentru bezele, dupa care se adauga pe rind, batind continuu, mierea, zaharul, galbenusurile unul cite unul,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 250 gr miere
  • 100 gr zahar
  • 50 gr ulei
  • 3 oua
  • coaja rasa de la o lamiie
  • 25 nuci
  • faina

Mod de preparare

Se bat cu telul cele 3 albusuri la fel ca pentru bezele, dupa care se adauga pe rind, batind continuu, mierea, zaharul, galbenusurile unul cite unul, coaja de lamiie si faina cit este necesar ca sa se obtina o compozitie de consistenta unei smintini groase, uleiul si cele 25 nuci curatate si zdrobite. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie si ornam cu sferturi de nuca. Se coace la foc potrivit Se taie in patrate mici.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu sfecla rosie si oua

O salata perfecta pentru un inceput racoros de primavera . Este o salata gustoasa si satioasa . 

Salata cu sfecla rosie si oua
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala