Stim ca britanicii sunt innebuniti dupa sarbatori si dupa suveniruri. Cu ocazia jubileului, unele dintre suvenirurile dulci au luat forma unor coroane cu gem. Fursecurile sunt perfecte langa o cana cu ceai.
Pentru fursecurile cu regale cu gem, se freaca untul spuma cu zaharul, apoi se pune faina si coaja de lamaie.
Se framanta bine aluatul, se da la rece 30 de minute, dupa care se imparte in doua, si se intinde in doua foi. Cu o forma speciala (dupa preferintele fiecaruia) se decupeaza prima data baza fursecurilor (coroana plina), dupa care se decupeaza partea de sus a fursecurilor.
Se dau la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute, dupa care se asambleaza dupa cum urmeaza:
o bucata de coroana plina se unge cu gem si se lipeste cu alt fursec copt pentru partea de deasupra.
Fursecurile regale cu gem se servesc dupa ce s-au racit alaturi de o cana de ceai negru cu lapte.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post