Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de fursecuri perisoare sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, zahar pudra, oua, faina de cartofi, coaja de lamaie rasa.
Se freaca untul spuma, apoi se adauga frecand neincetat cate putin zahar, iar la sfarsit coaja de lamaie si ouale, unul cate unul. Nu se intrerupe amestecatul cu lingura pana cand compozitia nu a crescut si a devenit ca o pasta groasa. Se adauga faina de cartofi in ploaie, amestecand in continuare, pana se incorporeaza bine faina in compozitie.
Se ia din ea cate o bucatica si se formeaza perisoare. Se aseaza in tava de copt presarata cu putina faina la distanta de 2 cm si se pun la cuptor la foc mic. Se scot din tava calde cu ajutorul varfului unui cutit.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Ciocolata de casa
Placinta cu mere
Tiramisu
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post