Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul pudra si romul. Se adauga galbenusurile si untul moale (topit, dar rece), realizind operatia prin rasturna
Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul pudra si romul. Se adauga galbenusurile si untul moale (topit, dar rece), realizind operatia prin rasturnarea compozitiei. Se pune apoi faina, se rastoarna la fel pina se incorporeaza, chiar daca dispare spuma. Se ia apoi mereu din marginea compozitiei cite o lingurita, din care se fac rotunduri mici si plate, care se pun in tava la distanta de 3 cm. Se pun tava la cuptorul cu foc potrivit pentru 20 de minute. Cu un cutit cu lama fina se scot fursecurile cit mai rapid. Se orneaza cu serbet de trandafiri, de cacao sau de lamiie, lipindu-le pe mijloc fragmente din fructe confiate.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios