Fursecuri mentolate

Pentru a prepara aceasta reteta delicioasa de fursecuri mentolate sunt necesare urmatoarele ingrediente: miere, ulei, faina, praf de copt, ulei de menta.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cescute miere
  • 2 cescute ulei
  • 5 cescute faina
  • 3/4 lingurita praf de copt
  • 15 picaturi ulei de menta.

Mod de preparare

Se bate spuma mierea cu oul, se adauga uleiul si se amesteca bine. Se pune apoi praful de copt si uleiul de menta si se mai amesteca inca 5—6 min. La sfarsit se adauga faina putin cate putin, amestecand neincetat pentru a se evita formarea cocoloaselor. Se ia din aceasta compozitie cate o lingurita si se aseaza gramajoare pe o tava de copt unsa cu unt la distanta de patru cinci centimetri, ca sa aiba loc sa creasca. Se pune la cuptor la foc potrivit. Se scot din tava calde.


Se servesc calde.

Alte retete recomandate:

Prajituri simple

Pasca cu branza

Lapte de pasare

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors