Fursecuri (malatit)

Margarina topita se toarna peste zahar. Apoi adaugam toate ingredientele +1 pagar de apa. Framantam bine,apoi procedam ca la fursecuri. La cuptor cres

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg.faina
  • 500 gr.margarina
  • 2 pachete praf copt
  • 2 pahare zahar( se masoara cu paharul de plastic de unica folosinta)
  • 1 pahar ulei de masline(am pus obisnuit)
  • 3 pahare seminte de susan
  • prajit putin inainte
  • 3 linguri rase de ianason macinat

Mod de preparare

Margarina topita se toarna peste zahar.

Apoi adaugam toate ingredientele +1 pagar de apa.

Framantam bine,apoi procedam ca la fursecuri.

La cuptor cresc putin,se coc la foc mediu 15-17 min.


Sunt foarte buni la ceai.

Pofta buna!

Reteta Fursecuri (malatit) a fost propusa de rym pe forum culinar.ro

Alte retete de fursecuri gasiti aici:

Stelute si inimioare cu banane,

Spitzbuben - fursecuri de craciun,

Trandafirasi

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella

Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala