Margarina topita se toarna peste zahar. Apoi adaugam toate ingredientele +1 pagar de apa. Framantam bine,apoi procedam ca la fursecuri. La cuptor cres
Margarina topita se toarna peste zahar.
Apoi adaugam toate ingredientele +1 pagar de apa.
Framantam bine,apoi procedam ca la fursecuri.
La cuptor cresc putin,se coc la foc mediu 15-17 min.
Sunt foarte buni la ceai.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri (malatit) a fost propusa de rym pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...
Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarellaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala