Se freaca untul cu marzipanul, zaharul si galbenusele pana nu se mai simte zaharul,dupa care se adauga faina. Aluatul obtinut(mai sfaramicios) se impa
Se freaca untul cu marzipanul, zaharul si galbenusele pana nu se mai simte zaharul,dupa care se adauga faina.
Aluatul obtinut(mai sfaramicios) se impacheteaza in folie si se da la frigider apr. jumatate de ora.
Se intinde si se decupeaza stelute(sau ce vreti voi), care se coc in cuptorul incalzit dinainte la 200°, cateva minute.
Le-am glazurat cu ciocolata amaruie si am presar nuca macinata.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri glazurate a fost propusa de petunie pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...
Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarellaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala