Fursecuri glazurate

Se freaca untul cu marzipanul, zaharul si galbenusele pana nu se mai simte zaharul,dupa care se adauga faina. Aluatul obtinut(mai sfaramicios) se impa

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 100 g marzipan
  • 2 galbenuse
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 300 g faina

Mod de preparare

Se freaca untul cu marzipanul, zaharul si galbenusele pana nu se mai simte zaharul,dupa care se adauga faina.

Aluatul obtinut(mai sfaramicios) se impacheteaza in folie si se da la frigider apr. jumatate de ora.

Se intinde si se decupeaza stelute(sau ce vreti voi), care se coc in cuptorul incalzit dinainte la 200°, cateva minute.

Le-am glazurat cu ciocolata amaruie si am presar nuca macinata.
Pofta buna!

Reteta Fursecuri glazurate a fost propusa de petunie pe forum culinar.ro

Alte retete de fursecuri gasiti aici:

Stelute si inimioare cu banane,

Spitzbuben - fursecuri de craciun,

Trandafirasi

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella

Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala